Tietoliikenneyhteydet


Seltimilin oma runkoverkko sekä tarvittavat nieluyhteydet suurimmille operaattoreille mahdollistavat kustannustehokkaat ja räätälöidyt tietoliikenneyhteydet yhdestä yksittäisestä liittymästä aina suurempiin yritysverkkoihin. Toimitamme ADSL-, SHDSL- ja valokuituyhteyksiä koko Suomen alueella. Kupariyhteydellä toteutetut liittymät toimitamme nopeudella 1M-100M. Valokuituyhteyksiä toimitamme aina 10G noupeuteen asti.

Toimitamme yrityksille räätälöityjä toimipaikkojen yhdistämispalveluja ja keskitettyä palomuuripalvelua.  Yrityksen useat toimipisteet pystytään yhdistämään yhdeksi verkoksi. Toimipisteet liikennöivät keskenään tietoturvallisesti ja suljetusti, riippumatta liittymätekniikasta tai nopeudesta. Yritysverkkoon pystytään yhdistämään muun muassa Seltimilin palomuuri-, VPN- ja verkonvalvontapalveluja. Yritysverkkoratkaisuissa asiakkaan palvelimia voidaan ulkoistaa laitesaliimme tai virtualisoida meidän palvelinympäristöömme.

Asiantuntijamme voivat suunnitella yrityksesi tarpeisiin sopivan verkkoratkaisun. Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin otamme yhteyttä ja kerromme lisää. Kysy lisää yhteysnopeuksista ja saatavuuksista halutuilla osoitetiedoilla.


Saatavuuskysely

Yhteystiedot

Puh. 010 3151 250
E-mail: info@seltimil.fi

Tekninen tuki

Puh. 010 3151 250
E-mail: helpdesk@seltimil.fi

Postiosoite

Seltimil Oy
PL 281
40101 JYVÄSKYLÄ

Käyntiosoite

Konttisentie 8
40800 Vaajakoski

© Seltimil Oy 2014